interwordinterword web & social | Online marketing ügynökség | Veszprém

0

Ilyen volt a TEDxBenedekhegy

Olvasási idő 3 perc
2017. 10. 31. kedd
Minden TEDx élmény intenzív, lelkesítő, gondolatáradat-ébresztő. Így volt ez itt, Veszprémben is.

Külön megtiszteltetés volt az interword számára a TEDxBenedekhegy főszponzori titulus, örömmel csatlakoztunk a rendezvényhez. Széles mosoly (néha vigyor) ült ki az arcomra, ha feltűnt az interword logója. Büszkeség volt, na.

TEDx előadást úgy kell hallgatni - főleg ha nagyüzemi adagot kap egyszerre az ember - hogy legyünk nyitottak. Sablonosnak hangzik, de így van ez. Egy-egy gondolat, felismerés már ott helyben fejbe kólinthat, de az is lehet, hogy hónapokkal később ad választ egy-egy élethelyzetre, kérdésre.

Hallhattunk igazán sokkoló élménybeszámolót - milyen az, amikor az ember autójába hátulról beleszalad egy kamion. Hogyan lehet ebből felgyógyulni testileg és lelkileg? 
(Máté Barbara)

A Brand a lelke mindennek című könyv szerzőjétől egy fontos mondatot feljegyeztünk: “Csináld azt, amit igazán szeretsz”. Szerencsések vagyunk, hogy ez számunkra megadatik! A könyvhöz külön gratulálunk, hiánypótló mű!
(Mészáros Róbert)

Aztán ott van a pletykálás. Milyen az, ha az ember háta mögött duruzsolnak a kollégái? Hogyan lehet ezt egy közösségben építő jellegűvé formálni? A válasz: a pozitív pletyka. Ezzel az tippel egy szuper gyakorlat került fel az interword csapatépítő listájára!
(Bincze Bea

Az előadásokat Visualive grafikus jegyzetelése öntötte formába papíron is!

Amint felkerülnek a YouTube-ra az előadások, hozzuk és mutatjuk! Addig is a felesleges Facebook hírfolyam pörgetés helyett nézzetek körül a TEDxTalks YouTube oldalán.

Hatalmas taps a szervezőknek, hogy Veszprémben is megtapasztalható a TEDx-élmény! Mi jövőre is ott leszünk!

 

Zsu írta Zsu