interwordinterword web & social | Online marketing ügynökség | Veszprém

"Mobile site of the week" elismerés az Awwwards-tól

Olvasási idő 2 perc
kezdő tipp 2018. 02. 09. péntek
A világ legrangosabb design szakportáljainak egyike, a "Mobile excellence" díj után, a hét legjobb mobiloldala elismerésben részesítette weboldalunkat, az interword.hu-t.

Az Awwwards, szakmai berkekben nagy becsben tartott osztályzási rendszere a föld minden tájáról vonzza az ügynökségek és szabadúszó designerek-fejlesztők szebbnél szebb alkotásait. A különös gondossággal, évente újraválasztott szakmai zsűri specifikus szempontok alapján rangsorol, majd hirdeti meg nyerteseit az Awwwards oldalánDesign, használhatóság, kreativitás, tartalom és fejlesztés. A zsűri - kiváló és ismert designerek, művészek, művészeti igazgatók, cégtulajdonosok - ezen szempontok alapján dönti el, mely oldalak érdemlik ki a napi, havi és végül az év honlapja elismeréseket. Ezen felül, a Google-lel karöltve, a legjobb mobil megoldásokat is díjazzák. Azaz, egy oldal miként alkalmazkodik a mobileszközök modern vizuális és technikai igényeihez. Az utóbbi kategória nyertesei lettünk mi! 

A tavalyi, hazai SEO-díjunk mellett roppant büszkék vagyunk az Awwwards-elismerésünkre is, hiszen immáron a legjobbak között jegyeznek minket, valamint további bizonyosságot nyert, hogy a tehetség, a szorgalom, és a sok-sok munkaóra gyönyörű, tartalmas és technikailag makulátlan munkákat fog eredményezni a jövőben is. 

Nikola írta Nikola