interwordinterword web & social | Online marketing ügynökség | Veszprém

0

Hurrá - érkezik az Instagram story piszkozat mentése funkciója

Olvasási idő 1 perc
info tipp 2021. 03. 26. péntek
Ahogy már megszokhattuk, az Instagram csapata folyamatos fejlesztésekkel igyekeznek még nagyobb élményt nyújtani felhasználóiknak. Ezúttal egy régóta várt új funkciót jelentettek be!

Megtudhattuk Adam Mosseri-nek, az Instagram vezetőjének tweet-jéből, hogy hamarosan lehetőségünk lesz lementeni a sztori tervünket, aminek segítségével nem kell azonnal megosztani, hanem közzétehetjük később vagy akár szerkeszthetjük még.

 

Ezt a funkciót a felhasználók már régóta igényelték, mert nagyobb rugalmasságot biztosít. Hisz akkor készítik el a történeteket amikor idejük van rá, majd akkor osztják meg amikor a lehető legtöbb embert érnek el, ezzel is növelve a márkájuk iránti elköteleződést. Érdemes már most azon töprengeni, hogy miként tudod beépíteni ezt az új módszert stratégiádba.

Az Instagram saját adatai szerint:

  • nap mint nap 500 millió felhasználó használja a sztori funkciót
  • legnézettebb tartalmak 1/3 vállalatoktól, márkáktól származik 
  • minden ötödik történetre reagálnak az emberek

Ugye ezek után téged sem lep meg, hogy a sztori funkció a legnépszerűbb az Instagram bejegyzés után?

Egy lelkes Twitter felhasználó már el is készítette, hogyan fog kinézni a “Save Draft” azaz a “Piszkozat mentése” élesben.

 

Záró gondolat

Érdemes a sztori funkciót minél jobban kihasználni, mert remek eszköz arra, hogy elérjük célközönségünket és növeljük márkánk ismertségét.

 

Források:

Laura írta Laura