interwordinterword web & social | Online marketing ügynökség | Veszprém

0

Zene a Facebook-on: izgalmas funkciók érkeztek!

Olvasási idő 2 perc
2018. 10. 25. csütörtök
A napokban írtunk róla, hogy az Instagram összekötötte alkalmazását a SoundCloud-dal, így már a Story-ban is megoszthatjuk, mit hallgatunk, vagy bármely más hangfájlt belinkelhetünk, melyre kattintva a teljes anyag meghallgatható a SoundCloud applikációján keresztül.

A Facebook azonban némileg előrébb jár a zenemegosztásban, mától több és kreatívabb lehetőség áll rendelkezésünkre, ha éppen egy kis zeneszóval dobnánk fel az aktuális tartalmat.

A 24 órán keresztül élő képhez, vagy videóhoz alkalomadtán jól passzolhat egy ismert szám részlete. A Facebook-on pedig mostantól hozzáadhatsz az esős hangulathoz egy kis “Raining man-t” , szappanopera nézéshez az “Alejandro-t”, vagy ha éppen elakad a lélegzeted, Ariana Grande “breathin-je” kisegíthet.

Karaoke-hoz hasonló élményt nyújt a funkció, bár a hangunkat (szerencsére) nem kell hozzá használnunk, hanem klasszikus, tátogós “Lip Sync”-et vehetünk fel az újdonságnak köszönhetően. A szöveggel sem lesz probléma, a Facebook feliratozza a zenerészletet, így bárki próbálkozhat. Eddig Dua Lipa “New Rules” című száma, Khalid “Better”-je, illetve a Maroon 5-tól a “Girls Like You” érhető el, de az ígéretek szerint hamarosan érkeznek majd újabb slágerek is, illetve remélhetőleg egy kis retro is bekerül majd a válogatásba napjaink legnépszerűbbjein kívül.

Forrás: Facebook Newsroom

Saját profilunkban már így is elég sok (sokszor a kelleténél lehet, hogy több) információt adhatunk meg magunkról, most pedig egészen egyszerűen kiegészíthetjük azzal is adatainkat, hogy éppen mit hallgatunk, illetve mi az a dal, amitől azonnal bepörgünk, vagy éppen elsírjuk magunkat, ha meghalljuk a rádióban.

Forrás: Facebook Newsroom

Figyeld, és frissítsd az alkalmazást, várhatóan hamarosan nálunk is megjelennek a fenti újdonságok!

 

 

 

Gabi írta Gabi